Skip to main content

Lediga Jobb

LEDIGA TJÄNSTER

Är du tekniskt lagd och vill du jobba med den senaste tekniken och vara en del av ett bolag med tydliga karriärvägar där du får möjlighet att utvecklas?
Då ska du söka till Bearbetningscenter i Kramfors, mitt i Höga Kusten redan idag!

CNC-Operatörer

Information om tjänsterna
Bearbetningscenter är en verkstad vars specialitet är legobearbetning i numeriskt styrda svarv och fräsmaskiner, där det idag arbetar 37 engagerade medarbetare. Nu vill vi utöka arbetsgruppen och söker personal. Du kommer att vara en del av en prestigelös grupp där flexibilitet och att vara varandra behjälplig är en självklarhet vilket är något som bidrar till en stark och stabil grupp som arbetar för att utveckla arbetet. Vi ser att du är tekniskt inriktad och tycker om att ta ansvar för hög kvalitet.

Arbetsuppgifter CNC-Operatör
I rollen som CNC-operatör kommer du att arbeta med att programmera maskiner och att göra CNC-program till en produkt. Det innebär bl.a. att ställa maskinen, plocka fram verktyg och material, plocka ut order från affärssystemet Monitor och säkerställa att resultatet blir enligt planen. Arbetet sker framför allt på dagtid, men skiftgång kan förekomma.
Har du inte rätt kompetens så kommer du att få den inom bolaget genom intern eller extern utbildning.
Det viktigaste är att du har viljan att lära och utvecklas.

Arbetsuppgifter Slipare
Vi söker dig som vill jobba med centerlesslipmaskiner. Du kanske redan har erfarenhet eller är intresserad av att utvecklas hos oss? Viss erfarenhet är ett plus. Rollen kan kombineras med materialframtagning till våra CNC-maskiner vilket gör att jobbet blir mer omväxlande.
 
Arbetsuppgifter Svetsare
Vi söker dig som har viss erfarenhet av enklare svetsjobb. Rollen kan kombineras med materialframtagning till våra CNC-maskiner, vilket gör att jobbet blir mer omväxlande.

Vi söker dig som
Har erfarenhet av att arbeta inom industri i rollen som maskinoperatör, slipare eller svetsare. Du besitter kunskap om att mäta och läsa ritningar. Har du kunskap om CNC-programmering är det ett stort plus, men inte ett krav. Då du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor är det av vikt att du behärskar det svenska språket.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bearbetningscenter.
Du är driven i din natur och visar på stort engagemang att lära dig arbetsuppgifterna. Du kommer att arbeta självständigt i din roll samtidigt som det är ett nära samarbete med övriga medarbetare.

Välkommen med din ansökan till
Bearbetningscenter i Västernorrland AB, Gränsgatan 60,  872 32 Kramfors.
Du kan också skicka den via e-post till jobbansokan@bbc-y.se

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av Produktionschef, Niklas Olsson.
Tel: 0612-71 70 51
e-post: niklas.olsson@bbc-y.se