Skip to main content

Lediga Jobb

LEDIGA TJÄNSTER

Är du intresserad av att arbeta hos oss?

CNC-Operatörer

Information om tjänsterna
Bearbetningscenter är en verkstad vars specialitet är legobearbetning i numeriskt styrda maskiner, där det idag arbetar 31 engagerade medarbetare. Nu vill vi utöka arbetsgruppen och söker CNC-operatörer. Ni kommer att vara en del av en prestigelös grupp kollegor där flexibilitet och att vara varandra behjälplig är en självklarhet. Det är något som bidrar till en stark och stabil grupp, där man tillsammans arbetar för utveckling. Vi ser att du är tekniskt inriktad och tycker om att ta ansvar för hög kvalitet.

Arbetsuppgifter CNC-Operatör
I rollen som CNC-operatör kommer du att arbeta med att programmera maskiner och att göra CNC-program till en produkt. Det innebär bl.a. att ställa maskinen, plocka fram verktyg och material, plocka ut ordrar från affärssystemet Monitor och säkerställa att resultatet blir enligt planen. Arbetet sker framför allt på dagtid, men skiftgång kan förekomma.

Vi söker dig som
Du har erfarenhet av att arbeta inom industri i rollen som maskinoperatör. Du besitter kunskap om att mäta och läsa ritningar. Har du kunskap om CNC-programmering är det ett stort plus, men inte ett krav. Då du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor är det av vikt att du behärskar det svenska språket.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bearbetningscenter.
Du är driven i din natur och visar på stort engagemang att lära dig arbetsuppgifterna. Då det är ett arbete där detaljerna är avgörande, är du noggrann. Du kommer att arbeta självständigt i din roll samtidigt som det är ett nära samarbete med de andra operatörerna. Det gör att du både gillar att arbeta på egen hand och tillsammans med andra.

Omfattning: Heltid

Välkommen med din ansökan till
Bearbetningscenter i Västernorrland AB, Gränsgatan 60,  872 32 Kramfors.
Du kan också skicka den via e-post till jobbansokan@bbc-y.se